VJENČANJA

Za ovaj poseban dan naš tim je tu da ispuni sve Vaše želje i zamisli. Uz individualno dogovaranje dolazimo do zajedničkog prijedloga cvijeća, boja, oblika i ideja koje ćemo realizirati kako bi cijeli doživljaj učinili čarobnim. U nastavku je popis standardnih detalja za vjenčanje, možete učiniti prvi korak i izabrati one pojedinosti koje želite za Vaše vjenčanje:

–          vjenčani buket
–          reveri za mladoženju, roditelje i kumove
–          reveri za ostale uzvanike svadbe
–          dekoracija automobila
–          dekoracija stola u svečanoj dvorani i ostalih stolova
–          dekoracija crkve
–          buketići za djeveruše
–          košarice s laticama
–          te ostala dekoracija za prostore

Cvjetna dekoracija za vjenčanje iznimno je važna mladencima, baš kao i odabir vjenčane haljine, odijela, benda, sale i sl.

Vjenčani buket sastavni je dio vjenčanja, mladenka ga nosi gotovo cijeli dan sa sobom te je iznimno važno da bude prikladan tematici vjenčanja i primjeren vjenčanoj haljini, kao i ukusu same mladenke. Nudimo Vam izradu revera kako bi Vaši gosti bili zadovoljni i osjećali se ugodno, dekoraciju auta i crkve kako bi dolazak mladenaca bio što svečaniji ili pak izradu buketića za Vaše posebne djeveruše koje bi nosile Vaše prstenje ili pak košaru punu mirisnih latica.
Dekoracijom sale podići ćete atmosferu na sasvim novu razinu i dati čaroban dodir vašoj prvoj zajedničkoj večeri. Mladenački stol uvijek je na vjenčanju u centru pozornosti baš kao i mladenci.

Učinit ćemo sve da cvijeće za Vaše vjenčanje bude veličanstveno, tematski primjereno Vašem budžetu.

O samoj cijeni dekoracije za vjenčanje ovisi vrsta i količina cvijeća te tip aranžmana koji Vam odgovara (gore navedeni popis), ponuda cvijeća također može varirati ovisno o sezoni vjenčanja.

Pošaljite nam upit kako bismo dogovorili termin i kako bismo više saznali o Vašem budžetu i zamisli za cvjetnu dekoraciju.

Dođite i zakoračite u cvjetnu zamisao Vašeg vjenčanja…

[banner bg_image=”1943″ title=”VJENČANJA” subtitle=”GALERIJA” link_url=”https://www.cvijeceonline.com/galerija-vjencanja/”]