DOSTAVA

Dostava na adresu

Cvjećarnica Alstromeria
dostava:
– unutar Požege 30 kn
– okolica Požege 50 kn
– van Požege i okolice potrebno je kontaktirati cvjećarnicu

Sve Vaše narudžbe dostavljamo Vašim najmilijima na području grada Požege i okolice.

Primamo narudžbe neposredno u našim prostorijama i telefonom, pismeno putem direktno napisanog e-mail-a ili poslanog preko on-line formulara. Naručitelj treba ostaviti sve potrebne podatke primatelja kao i biti dostupan telefonski u vrijeme naznačeno za dostavu u slučaju mogućih poteškoća prilikom dostave.

Ukoliko želite možemo Vas obavijestiti o izvršenoj dostavi sms-om, e-mailom ili telefonom. Dostava se smatra izvršenom kada primatelj potpiše dostavnicu.

Za dostave u bolnice, hotele, urede i razne institucije biti će potrebni dodatni podaci kao što su: točan naziv institucije, adresa, telefon, broj sobe, kat itd. Dostava na takva mjesta se smatra izvršenom i kada se naručeni aranžman preda osobi zaduženoj za prijem ovakvih pošiljki.

Uložit ćemo sve napore kako bi izvršili dostavu, no u niže navedenim situacijama ista se smatra izvršenom i ukoliko se ne izvrši:

– ako osoba kojoj se cvijeće šalje odbija primiti cvjetni aranžman

– ako adresa i podaci o primatelju nisu točni

– ako primatelj nije na navedenoj adresi u vrijeme naznačeno za dostavu a eventualno prisutne osobe  (sustanari, susjedi, kolege, obitelj) odbijaju primiti cvijeće.

Osobno preuzimanje

Ukoliko se ipak odlučite osobno preuzeti svoj buket ili aranžman možete ga naručiti, podići i platiti osobno u poslovnicama:

Cvjećarnica Alstromeria
Franje Cirakija 4, Požega
Tel: +385 91 385 9012
Radno vrijeme:
PONEDJELJAK – SUBOTA:
07:30 h do 19:30 h