UZ ALSTROMERIU CVIJEĆE ZA SVAKU PRIGODU

Naše prodavaonice nalaze se u Osijeku i Požegi. Uvijek na raspolaganju, s iznimnom ljubavlju prema cvijeću, stvaramo posebne aranžmane za Vaše voljene. Posjetite nas u Osijeku na adresi Hrvatske Republike 4a ( tel: +385 31 208 850) ili u Požegi na adresi Franje Cirakija 4 ( tel: +385 91 385 9012) kako biste vidjeli naš angažman.

Alstomeria je kao cvjetna simfonija. Mirisi, boje i raskoš cvijeća pretočeni u majstorski složene aranžmane, najbolji su poklon kojim možete razveseliti najbliže, poslovne partnere, sebe ili pak ukrasiti prostor u kojem boravite. Rad i kreativni potpis “Alstromeria” prepoznat je u gradu Osijeku i Požegi, ali i na razini cijele države. U radu koristimo materijale koji nas okružuju te ih spajamo s cvijećem i pretvaramo u čarobne kreacije kojima Vas želimo oduševiti i razveseliti. Neka mirisi, boje i razni naši cvjetni oblici uljepšaju i Vašu svakodnevicu.

Pružamo cvjetnu eleganciju i profesionalnu komunikaciju. Uvijek dostupni za dogovor oko aranžiranja vjenčanja, poslovnih eventa i posljednjeg pozdrava s Vašom voljenom osobom. Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili termin te osobno porazgovarali i pružili Vam najbolju uslugu.

Osobno preuzimanje

Svoj buket ili aranžman možete naručiti, podići i platiti osobno u poslovnicama:

Cvjetni atelier Alstromeria
Hrvatske Republike 4a, Osijek
Tel: +385 31 208 850
Radno vrijeme:
PONEDJELJAK – SUBOTA:
08:00 h do 20:00 h

Cvjećarnica Alstromeria
Franje Cirakija 4, Požega
Tel: +385 34 410 063

PONEDJELJAK – SUBOTA:
07:30 h do 19:30 h

Dostava na adresu

Cvjetni atelier Alstromeria i cvjećarnica Alstromeria
dostava:

– unutar Osijeka i Požege 30 kn
– okolica Osijeka i Požege 50 kn
– van Osijeka i Požege i okolice potrebno je kontaktirati atelier ili cvjećarnicu

Sve Vaše narudžbe dostavljamo Vašim najmilijima na području grada Osijeka, Požege i okolice. Primamo narudžbe neposredno u našim prostorijama i telefonom, pismeno putem direktno napisanog e-mail-a  ili poslanog preko on-line formulara. Naručitelj treba ostaviti sve potrebne podatke primatelja kao i biti dostupan telefonski u vrijeme naznačeno za dostavu u slučaju mogućih poteškoća prilikom dostave.

Posjetite nas i doživite cvjetnu bajku.
I ne zaboravite, cvijet je oduvijek najljepše sredstvo komunikacije.